blokada psychiczna a zajscie w ciaze

06/12/08 09:52:39

[quote="klamka87":1qncapwc] madziadk myślałam, że ta niedoczynność by wyszła na usg jakieś guzki czy coś :roll:
.. nie obraz usg moze jedyniepotwierdzic hashimoto oprocz oczywiscie p/cial a wynik TSH stwierdza niedoczynnosc badz nadczynnoes...a le zapraszam vcie na watek o tarczycy by tego nie zasmiecac :)

blokada psychiczna a zajscie w ciaze

05/12/08 20:52:27

madziadk miałam już usg tarczycy i jest książkowa :roll: 16 grudnia idę powtórzyć tsh i 18 znów do endo. ale usg tarczycy nie ma nic do tego....twoj wynik wskazuje na niedoczynnosc.....norme masz podana do 4...a ty masz przeszlo 8....

blokada psychiczna a zajscie w ciaze

05/12/08 00:14:00

[quote="klamka87":3ptz9qqs] efra zrobiłam prl, tsh, estradiol, lh, fsh. oto wyniki: TSH 8.63 uIU/ml norma 0.27 - 4.20 FSH 6.44 mIU/ml norma 3.50 -12.5 LH 9.4 mIU/ml norma 2.4 -12.6 PRL 30.05 norma 4.79 - 23.30 Estradiol 31.0 pg/ml norma 12.5 - 166.0
ze sie wtrace.....twoj wynik TSH wskazuje spora niedoczynnosc tarczycy..wiem cos o tym bo sama lecze :( prolaktyna tez przekroczona.....koniecznie udj sie do endokrynologa....pozdrawiam

Problemy z PROLAKTYNĄ

26/11/08 00:24:43

a zeby zbadac prolaktyne jaka musi byc przerwa w braniu romka by wynik byl wiarygodny? :roll:

CLOSTILBEGYT

23/11/08 16:08:39

witam was dziewczyny w niedzielny dzionek :P u mnie sniegu od groma i zima na calego......i dobrze ze snieg spadl bo przez tamta pogode tylko doły mialam.... :cry: