nazwisko dziecka....

29/08/08 13:10:57

[quote="Ameneris":2zjokkb8]Jeżeli nie jesteście małżeństwem, to dziecko w szpitalu będzie miało Twoje nazwisko. Nazwisko Twojego partnera dopiero dostać może w USC.
tez tak słyszałam- dlatego mnie to martwi. Jednak słyszłam ze jest taka mozliwosc abysmy razem z narzyczonym przed porodem udali sie do USC i zabiegali, aby przed urodzeniem moj partner uznał dziecko jednoczesnie chcac przekazac swoje nazwisko. Oczywiscie bedzie musial wypełnic plik dokumentow, ktore musza mi towarzyszyc w szpitalu. I na tej podstawie pielegniarki wpisza nazwisko narzyczonego dziecku. czy jest to prawda??

nazwisko dziecka....

29/08/08 08:22:28

Witam wszystkim, mam takie pytanie i licze na pomoc :) Z narzyczonym spodziewamy sie dziecka. Termin porodu wypada na 1.03.2009. Wowczas bedziemy tylko narzyczenstwem. Co musimy zrobic, aby w dniu porodu szpital mogł wpisac nie moje nazwisko dla dziecka lecz mojego partnera?? Bardzo prosze o porade i z gory dziekuje viki

Zasady mierzenia podstawowej temperatury (PTC)

02/06/08 07:38:21

ewell pozostaje mi zlozyc ci wielkie gratulacje tosia trzymam za pozytywny final benQ kochana pisze dopiero teraz gdyz mialam weekendowego dola. Bylam u lekarza i wyszlam ... w najgorszym stanie juz sama nic nie wiem. Nie ma typowo lekow na obnizenie lh- przynajmniej mi tak powoiedzial, chociaz clo co zazywam wplywa na spadanie. A co lepsze te normy co mam obok wynikow nie sa zupelnie zgodne. Jak zapytalam jak okresla moje wyniki- po zastanowieniu powiedzial ze srednie. A co lepsze szlam z kolezanka i przed gab zrobila test i pokazaly II. Stwierdzialam ze musze odpoczac od tych staranek, koncze ten cykl i przestaje mierzyc temp. wszystkie forum opuszczam :(. To mnie doluje te ciagle myslenie. W takim razie trzymam za was bardzo mocno. Jak juz stane na nogi to napewno zajrze do WAS. :) :*

FSH 36,8 LH 15 czyli co za duzo to nie zdrowo

30/05/08 07:52:53

przyłaczam sie do ciebie. Czekam na podobne doswiadczenia z wynikami MOje LH- 13,40 ( norma 1,1-11,6 mIU/ml) FSH-9,72 (norma 2,8-11,3) PRL-17 TSH- dobre prosze o rade , gdyz wiez ze moje lh jest za wysokie ( ponad norme).

Zasady mierzenia podstawowej temperatury (PTC)

30/05/08 07:50:20

świetny pomysł....